JÆGERNE AARHUS
Grimhøjvej 20
8220 Brabrand
MEDLEM AF
Danmarks Jægerforbund

Tysklands tur 8-9-10 november 2007. 

Bare en lille sjov historie………. At det kan svare sig at høre efter hvad der siges til parolen – eller læse den instruktion som også udleveres – er efterfølgende et bevis på:    

Vi får selvfølgelig fredag morgen en normal tysk parole, med hvor alt gentages af de forskellige folk i hierarkiet, bagefter oversættes det ydermere af Rasmus fra Hubertus…. Og der blev tydeligt sagt: dåvildt, der må skydes kalve, smaldyr, dåer og hjorte optil ørehøjde og endda ydermere specificeret at sådan nogle fyre har ører optil 18 cm´s højde!!!  Så måtte hjorte igen skydes når de begyndte at ”forgrene” sig …. og var begyndende halvskufler – dog ikke bredere en 8 cm i skovlen….overholdtes dette ikke, så kostede det … nemlig 2 x trofæafgift + tyskmoms…  at vi så måtte skyde kronhjorte optil 35 cm som spidshjorte, gør kun det hele lidt svære at udrede!! Og hvad sker, Carsten Thor skulle lige bevise at han var godt skydende og da der kommer dåvildt for… hvad fanden, der er jo spidshjorte imellem ..bang – bang og de er døde….stor opstandelse, for de er jo da højere – hhv. 24 & 28 cm… fy fy… Han blev selvfølgelig godt moppet og de fire fingre han viser, er ikke Churcil´s V tegn… men viser de 400 Euro hvert skud koster!!  At de så viste sig fra sin flinke side og gav ham ½pris….skyldtes vor andres gode opførsel!

 

Morale: hør altid efter parolen, og er du i tvivl, så lad være med at skyde….. husk at det skud du ikke afgiver, er det som du ikke fortryder!!

Per Evan