JÆGERNE AARHUS
Grimhøjvej 20
8220 Brabrand
MEDLEM AF
Danmarks Jægerforbund

Arrangement med T.G.Safaris 2005

Billederne er forsvundet i systemet. Beklager. Vi forsøger at genskabe sidenNyd disse billeder af "Jægerne Aarhus" fra safarien I Sydafrika - de taler for sig selv!En gruppe på 9 jægere og 2 ledsagere bestilte i 2004 en safari til Syd- afrika efter at have mødt Tino i 2003 og 2004 til foredrag i jagtforeningen. I pakken var aftalt "ikke trofædyr", med en udvidelse til også at kunne nedlægge trofædyr - for flere blev dette drømmetrofæet. Der blev kommunikeret og holdt møde, de sidste detaljer blev afklaret, de nye regler i Sydafrika fortalt og papirerne udfyldt.Gruppen drog herpå afsted fra den 2.-> 8. april til et meget anderledes land og en meget anderledes oplevelse.

Palle ses her med drømmetrofæet - et rent monster af en Waterbuck!Alle typer Safarier i det sydlige Afrika er vores speciale. Med egen luksus camp - Kvalitet og Service helt i særklasse!

Her er vist eksempler på såvel trofædyr, som "non trophy" Impala. Tino ses her på hårdt arbejde med Kim´s Kudu. Birthe er på riffel-jagt for første gang, efter en flot indsats ses resultatet nederst.Her ses primært nontrophy game. Til disse hører Blesbok, Female der har en opsats som Blesbok, Male, blot er de ikke så kraftige. Det samme for Blue Wildebeest, Femalen har knap så bredt udlæg.Disse dejlige trofæer er nedlagt efter timers/dages anstrengelser. En pürch går ikke altid som forventet, men adrenalinen pumper hver gang når det er tæt på de afgørende øjeblikke - så tæt på og så alligevel næsten uopnåeligt. Intenst går man på sporet i det varierende terræn hvor man oplever trackernes imponerende arbejde de er nærmest som sporhunde i et terræn hvor vi andre må give op. Til sidst indfries de mange anstrengelser, byttet ligger forendt hvis alt lykkes. Disse oplevelser er når Sydafrika er bedst! Prøv det og få en uforglemmelig oplevelse for livet, tal blot med "Jægerne Århus" - en gang Afrika, altid ……