JÆGERNE AARHUS
Grimhøjvej 20
8220 Brabrand
MEDLEM AF
Danmarks Jægerforbund

Min drømme buk

 

Så fik jeg den endelig.

Efter fire dages intens jagt skød jeg en flot otte ender buk, jeg har observeret bukken i to år og har taget billeder af den, hen over vinteren, hvor den har sat opsatsen.

Jeg kunne godt se, at den var usædvanlig stor, men havde ikke turde håbe på at den var så stor!
Dagen hvor jeg skød den, var jeg i et lidt opgivende humør og var efter fire dages intens jagt, temmelig træt og kom derfor lidt sent op. så jeg var først på min skyde plads lige da solen stod op. Jeg må være faldet i søvn og vågnede ved at der sad en gøg og kukkede lige oven over mig i det træ jeg sad op af. Jeg kiggede lidt ud over engen ovre ved naboen og vendte først hovedet over mod mit stykke efter et minuts tid og der stod den så: på kun 30 meters afstand. Jeg troede ikke mine egne øjne, men fik da riflen i skyde stokken og stille men sikkert fandt jeg bladet på bukken og kunne konstatere, at den var dækket af en græs tue, jeg havde så meget ro på mig at jeg godt kunne placere en dræbende kugle, tæt på bladet og lod skuddet gå.

Bukken faldt til jorden og blev der.

Det var først da jeg kom helt hen til den, at mine ben afslørede at jeg var total pumpet med adrenalin. Jeg måtte sætte mig ned ved siden af bukken og begyndte at tage nogle billeder bare for at gøre et eller andet. Det var først da jeg kiggede på displayet i kameraet, at jeg så at den da havde et par ekstra sprosser ind mod midten. Bukken er skudt ved Kasted mose kl 05.42 den 19.05.06.