JÆGERNE AARHUS
Grimhøjvej 20
8220 Brabrand
MEDLEM AF
Danmarks Jægerforbund

 

HIKE Aktiv 30/24, 15 kg.
Er et optimalt velafbalanceret foder, med et højt, let optageligt energiindhold, til hunde med et højt aktivitets niveau, slædehunde, jagthunde, og hunde som er i høj aktivitet over længere tid.
Sammensætningen af proteiner og fedt gør at hunden kan holde et højt aktivitets niveau over lang tid og at den efter aktiviteterne hurtigere restituerer sig.
HIKE AKTIV er også velegnet til drægtige og diegivende tæver, som har brug for de ekstra næringsstoffer som er i foderet.


HIKE Fuldfoder til brugshund 24/15, 15 kg.
Er et optimalt velafbalanceret foder, med et let optageligt energiindhold, til alle voksne hunde med et normalt aktivitets niveau, er også velegnet til drægtige og diegivende tæver.
Sammensætningen af proteiner og fedt er med til at give en god smag og en let fordøjelse, der giver hunden alle de gode næringsstoffer den har brug for til at sikre et godt helbred og en god kondition gennem hele livet.
INGREDIENSER:
Kylling, brødhvede, byg, , majs, animalsk fedt, roefibre, animalsk protein, gær, vegetabilsk olie, fisk, fiskeolie, vitaminer, mineraler og lecithin

HIKE Diæt/Senior foder 18/10, 15 kg.
Er et optimalt velafbalanceret foder, med let optageligt energiindhold, specielt velegnet til ældre hunde, hunde som let tager på i vægt og hunde, som er på slanke kur.
Sammensætningen med lavt protein og fedt indhold gør fodret ernærings rigtigt for ældre hunde og hunde med lavt aktivitets niveau.
Ingredienser:
Kylling, byg, brødhvede, hvedeklid, roefibre, majs, fisk, animalsk protein, animalsk fedt, gær, fiske olie, vegetabilsk olie, vitaminer, mineraler og lecithin.

HIKE HVALPEFODER 28/15, 15 kg.
Er et optimalt velafbalanceret foder, med et højt, let optageligt energiindhold, til alle hundehvalpe og unghunde fra 4 uger til 12 måneder.
HIKE hvalpefoder er et meget ernæringsrigt fuldfoder, der sikrer, at hunde i voksestadiet får den største udbytte af deres kost. Det opfylder alle de specielle krav som hunden har i voksestadiet.
Ingredienser:
Kylling, hvede og hvedeklid, majs, animalsk fedt, fisk, roefibre, vegetabilske olie, blodmel, vitaminer, mineraler og lecithin