JÆGERNE AARHUS
Grimhøjvej 20
8220 Brabrand
MEDLEM AF
Danmarks Jægerforbund

JAGTHORNSBLÆSNING!

Vi har på initiativ af Bruno Dohrmann i efteråret 2010 startet jagthornsblæsning op i regi af foreningen - og det er gået over al forventning - og håber vi - lover rigtig godt for næste sæson 2011/2012.  Vi har været helt op til 10 - 12 personner, hvoraf 2 kendte til noder og musik, resten "rene amatører" og tænk sig alle - selv mig - har med en tålmodig instruktørs medvirken og indsats formået at få nogenlunde "rene toner" ud af røret! 

Til duelighedsprøven i Viborg, stillede de 2 "proffer" op og efter kun at have spillet på jagthorn i 1½ måned præsterede de begge at spille et broncemærke hjem i soloklassen. Alf Videriksen på Parforcehorn og endda med højeste score i klassen, Lasse på Fürst Pless horn med næsthøjeste score - og her var mange blæsere - så alt i alt en rigtig godt indsats.

Vi har blæst hver onsdag og det forsætter vi med igen til efteråret - se nærmere under "aktiviteter" - vi opfordrer flere til at komme og være med. Bruno er helt sikker på at også í vores ellers så sløve medlemsskare findes nogen som har et jagthorn hængende og bare aldrig har "haft tid/lyst" til at prøve det? - Vi blæser igen fra den 31 august og forsætter til december, hvor vi afslutter med en   jule-/vildtmiddag.

Det kommer til at koste kr. 300 at deltage....

(pengene bruges til betaling af proff. instruktør og vor afslutningsaften - et evt. overskud går til foreningen)

Der vil være begrænset mulighed for at låne jagthorn..

Nedenfor lidt "stemning" fra vores afslutning 11/5-2011 

MENU: langtidsstegt kronvildt kølle - hasselbach kartofler - vildtsovs - brændt gulerodsmos - aqua natural & rødvin m.m. ad libitium..