JÆGERNE AARHUS
Grimhøjvej 20
8220 Brabrand
MEDLEM AF
Danmarks Jægerforbund

En bukke føljeton - oplevet af Michael Bech Nielsen

banemand til flere store bukke i "TILST BYPARK" - se andetsted på denne web

Michael har erhvervet et jagttegn til Bue & Pil og som så mange andre blevet grebet af denne "oprindlige jagtform" - knap var bukkejagten startet, førend min mobil "tikkede" en sms -  teksten følger her:

så store er dem MBN efterstræber!

SMS 19/5-2011 kl. 12.21      Jeg har set en buk på samme sted 3 gange igår og derfor satte jeg mig på det sted her til morgen. Da klokken blev 07.00 - kom den frem, men noget længere nede end igår, ca. 70 mtr. væk. Jeg begyndte at kravle tættere på, men så lagde den sig i græsset. Jeg benyttede chancen til at ændre position, da den rejste sig igen på 50 mtr. kom den lige frem til der hvor jeg gerne ville have den og trak buen. Lige da jeg skulle til at skyde, vendte den røven til mig, og gik direkte ud i naboens raps og væk var den chance. Nøj hvor blev jeg sur og skuffet, i 1½ time gik alt som det skulle og jeg var så sikker på at nu fik jeg den. Men når det gælder bukke, er intet sikkert. Nu er jeg mega træt og har mest lyst til at hente riflen og bare få skudt den skiderik. Jeg skal vist bare sove et par dage, så er buen nok stadig den foretrukne jagtform. Jeg har været afsted siden mandag, så nu tager vi på camping.....

forsættelse følger........

SMS 2/6 - 2011 kl. 23.11   Så har jeg været på planteskolen på Fyn, for at genoptage forfølgelsen af de 3 bukke jeg så tidligere. Jeg ser en lille gaffelbuk helt nede i enden af marken med en rå på slæb. De gik på tværs af marken op mod godset. Lidt efter kom den store "sekser" lige op imod mig i den række jeg sad i !!  Desværre skiftede den række og da den var væk et øjeblik rejste jeg mig og trak buen. Da den kom frem igen på kun 12 mtr`s afstand. så den mig og stampede i jorden som om den ville advare mig, og så forsvandt den gennem rækkerne som et lokomotiv.

forsættelse følger........