JÆGERNE AARHUS
Grimhøjvej 20
8220 Brabrand
MEDLEM AF
Danmarks Jægerforbund

16.05.2011 Bukketræf

Den 16. maj var som sædvanligt meget flot besøgt af medlemmer og gæster (som jo altid er vel-komne hos os) til bukketræffet i foreningens lokaler. I løbet af formiddagen kom ca. 35 personer til brunch og 1 af disse havde et flot nyskudt dyr med i bilen. Den dygtige jæger var Kim Mølgård. Stort tillykke til ham.

Der blæses velkommen til årets bukketræf.                                                           På terrassen lyttes der også med.


En glad Kim Mølgård med den flotte buk.


Formanden kigger  her nærmere på Kim's fine buk.


En erfaren jæger viser her hvordan det kan gøres eller måske hvordan det skulle være gjort hvis han skulle have haft en buk med til denne dag.

  
                          Morten SJ og Vivian Veng får sig her en snak med journalisten

På denne dag havde vi besøg af Mette Skøtt Nielsen og fotograf Peter Koch som lavede et indslag til Kvindejagt.dk som er en hjemmeside omhandlende jagt og hvad der følger med. Kig forbi den. Og lige en tak til Peter og Mette for billederne og den fine reportage som nu ligger på hjemmesiden. Reportage fra dagen

Resten af dagen blev brugt på brunch, snak, og historier.

 

PS. I må meget gerne sende billeder ind af jeres dyr og meget gerne fortælle om oplevelsen da I skød dette, så vi kan lægge dem her på siden til glæde for alle jagtkammeraterne der ynder at se disse. Mail meget gerne jeres oplevelser og et billed til cbm@c.dk

Knæk og bræk