Skytteforeningen

Skytteforeningen i Centrum

Orla Lehmanns Alle 3, kld., 8000 Århus C

Vi har en fantastisk bane i centrum af Aarhus, tæt på banegården. Alle er velkomne til at komme og prøve. Hvis man har mod på mere og synes det er interessant er kontingentet sølle 300kr for et helt år. Ammunitionen købes i foreningen. Jagt salonrifler er også velkomne. Vi råder over både salonrifler og pistoler som kan benyttes gratis. 

Skytteforeningen er en selvstændig forening med egen bestyrelse og egne medlemmer og egne vedtægter. Historisk har Jægerne Aarhus og Skytteforeningen i Centrum haft de samme medlemmer men dette har ikke været tilfældet i flere år, dog kan man støde på medlemmer af begge foreninger begge steder.

Skydetider:

Tirsdage i ulige uger kl. 19-21

For booking af bane til private arrangementer:

Vi arrangerer gerne skydninger til firmaudflugter, julefrokoster, polterabender osv. 

Kim Mølgaard,  mob: 20 15 01 40  kimtrue@post.tele.dk           

Priser ammunition:

22LR –  1,5 kr pr. stk. 

9mm – 4kr. pr. stk. 

Kontingent i 2023:

300kr

Ansvarlige for skydebanen:

Eventkoordinator: Kim Mølgaard,  mob: 20 15 01 40  kimtrue@post.tele.dk

Vil du gerne melde dig ind – SKV6:

For at få lov til at skyde med skytteforeningens våben skal du udfylde og indsende vedhæftede SKV6 blanket.

Bemærk at dette har intet at gøre med vores riffel skydninger i Skibby mandage.

Historie:

Vi fik i sommeren 2007 muligheden for at overtage de efterhånden hensygnende skytteforeninger – Aarhus Flydedoks skytteforening & Frichs´skytteforening, disse 2 foreninger bestod efterhånden kun af pensionister, de havde jo ikke hvervet medlemmer siden hhv. Frichs lukkede endeligt i 1986 og Dokken fuldte med efter mange op- og nedture i foråret 1999. De 2 x ansvarlige bestyrelser havde forsøgt lokalerne og udstyret afsat til hhv. Århus Firmasport og andre skytteforeninger, uden at dette var lykkedes. Henrik Stampe som er daglig leder af Idrætssamvirket i Århus, fik nys om deres forsøg og spurgte vores bestyrelse om det kunne vær noget for os? Efter en besigtelsestur i de dengang meget mørke og tilrøgede kælderlokaler, besluttede vi os for at forsøge!

Vi holdt i forsommeren 2007 “Åbning- & Reception” og har siden afholdt 2 månedlige klubaftener, samt masser af polter- og eventsskydninger, til stor fornøjelse for de deltagende.

Vi har lavet et samarbejde med Aarhus Marinelav´s Skytteforening…. at de lejer sig ind på vor skydebane, det har hidtil været et godt og positivt samarbejde! de er erfarne konkurrence skytter som vi kan lære meget af … dog har vi afholdt en skydekonkurrence … som vi vandt! —- se mere —   og den gentages, se under aktiviteter.