Aarhus skydning for sjov event skydning, firma skydning, polterabend

Aarhus skydning for sjov event skydning, firma skydning, polterabend

Har du spørgsmål – så kontakt:
Kim Mølgaard, Mobil 20150140kimtrue@post.tele.dk

Vi har som jægere, flugtskytter og uddannede instruktører, mange års og megen erfaring i skydning – både med haglbøsse, riffel og pistol. Vi har siden 1998 – da foreningen blev stiftet, delt vor glæde med andre og arrangeret massevis af skydninger for uøvede og for folk som aldrig har holdt et våben i hånden, endsige brugt det ! … vi er derfor gerne behjælpelig med at give jer en “anden oplevelse” det være sig til polteraftener, firmaevents – hvor der bare skal ske´noget anderledes – inden spisning og kedelige møder etc.  

Vi tilbyder både udendørs skydning med haglbøsse og luftriffel eller indendørs skydning med kaliber .22 riffel og pistol.

For alle arrangementer gælder det at der skal indbetales et arrangementgebyr fra kr. 1.500,00 til Djursland Bank reg. 7267 – konto 0001038452. Dette skal gøres umiddelbart efter at endelig aftale er truffet med os, og arrangementet er aftalt.

Vi kan selv “håndtere” grupper på optil 20-25 personer – hvis det er firmaevents for større antal personer, har vi dog erfaring med events helt optil 300 deltagende personer, til sådanne samarbejder vi så med et proffesionelt eventbureau – en gruppe på 20-25 personner skal regne med at bruge ca. 2 – 2,5 time, førend alle har “været igennem”….

Indendørs arrangementer gennemføres på vor skydebane i Orla Lehmanns Alle 3 i kælderen og disse kan vi tilbyde stort set alle dage hele året.     

Interesseret? Så kontakt 

Kim Mølgaard, Mobil 20150140kimtrue@post.tele.dk

eller

Christian Johansen, Mobil 20831166christian.johansen@stofanet.dk

Udendørs arrangementer – gennemføres enten på en “lokal” flugtskydningsbane og kan så naturligvis kun foregå i disses åbningstid – typisk på hverdage (ikke lørdag) eller med en af vore Mobilskydevogne på et areal i selv stiller til rådighed, forhør evt. os om kravene!  Dog kører vi ikke længere ud af Århus end max. 50 km. og kun imod betaling af 1 x bils kørepenge (statens takst, regnet fra Grimhøjvej i Brabrand) Disse kan kun arrangeres i perioden 01.03 – 31.09 – udenfor disse så kontakt os, og da kun hvis i selv har et egnet areal. 

Priser – arrangement gebyr fra kr. 1500

INDENDØRS – kr. 75,00 pr 50 skud afskudt – inkl. det nødvendige antal skydeskiver til hhv. rifffel og pistol cal. .22  dertil en medalje til “bedste m/k”

UDENDØRS – kr. 250,00 pr. person + kørsel og evt. baneleje. Ved endelig afregning modregnes det beløb som allerede er betalt i arrangementsgebyr.

Dvs. at en skydning for 10 mand koster 2500.- som også er mindstepris. Dette er inkl. 25 stk lerduer og patroner pr. mand. – lån af haglbøsser, høreværn og behøring proffesionel instruktion. 25 ekstra duer og patroner koster 175.-

EVENTSKYDNING – Skydning for sjov “polterabend skydning Århus “Firmaskydning Århus “Lerdueskydning”

Skriv et svar